Komik Yazılar kategorisinde ve Fıkralar (16) forumunda, bulunan Fenerlilier üzgünüm ama komik konusunu görüntülemektesiniz. Kadın arkadaşına kocasıyla cinsel hayatının monotonluğu ile ilgili dert yanmaktaydı. -Ah kardeş artık ne elliyo ne yokluyo, ayda yılda bi ...
|
|||||||
|
Kayıt | SSS | Üye Listesi | Takvim | Konuları Okundu İşaretle |
|
|
#51 (permalink) |
|
Zaten ben gs lilere sinirim...xD
ÇıKın arTık hayaTımdan! öLüodum qözLerinin maviLikLerinde o qeLmeseYdi."o qeLdi ve unuddu qösLerin ßeni, teRketti o şirin MaviLiqLeri."o dediim o kim ßiLiosun diMi¿ßiLiosun ßiLiosun."o, seniN qözLerindeki tahTın tek sahißi yaNi ßenim yeRimi aLan soKaK seRseRisinin ßiRi..." [LinkLeri Görmek İçin Lütfen Üye oLunuz Üye oLmak için tıkLayın] DönüyOr ßa$ım GaLißa ...öLÜYORum... |
|
|
|
|
|
|
#52 (permalink) |
|
aynen babamin takimi diye acayip gicik olurum galataya tek babama giciklik olsun diye fenerli oldum ben
![]() Ben ezelden beridir hür yaşadım, hüryaşarım.Hangi çılgın bana zincir vuracakmış Şaşarım! Kükremiş sel gibiyim, bendimi çiğner,aşarım.Yırtarım dağları, enginlere sığmam taşarım ![]() melek20™ |l|lllll|l||ll||lll||ll| ²¹°¹³²³ °¹²¹³¹³² Her Hakkım Saklıdır®
|
|
|
|
|
|
|
#53 (permalink) |
|
iğrenç, gereksiz ve tanımı dışında bir fıkra.(fıkra denir mi bilmiyorum ama)
Cevap mi istiyorsun? Gercegi kaldiramazsin evlat.Duvarlari korunmasi gereken bir dünyada yasiyoruz. ... Onur,kural,sadakat gibi kelimeler kullaniriz. Onlar bizim hayatimizin belkemigi seninse,sadece kapanis konusman. ... AKŞAM GÜNEŞİ |
|
|
|
|
|
|
#54 (permalink) |
|
hiç hoş ve komik bir fıkra deil. hangi takım olursa olsun bu gibi aşağılanmayı haketmez. spor dostluk, kardeşliktir ve asıl amaç eğlencedir. günümüzde kazanç kapısı olmuştur ve malesef asıl amacından sapmıştır. unutmayalım milletimizin kurtuluş mücadelesi verdiği zamanlarda tüm futbol takımları ayrım yapmaksızın birlik içinde milli müdafa yapmışlardır.
|
|
![]() |
| Etiketler |
| ama, fenerlilier, komik, uzgunum |
Şu an bu konuyu görüntüleyen üye sayısı: 1 (0 üye ve 1 misafir) |
|
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevap | Son Mesaj |
| galatasaraylılar üzgünüm ama komik | Cadı | Fıkralar | 3 | 08-06-2008 17:03 |
| komik | a.vahap_44 | Komik Yazılar | 2 | 30-12-2007 14:34 |
| ‘Yumurta’yı istemeden kırdım çok üzgünüm | Gezgin | Magazin | 0 | 24-11-2007 13:20 |
| Komik mesajlar | NünÜ | Komik Yazılar | 2 | 07-11-2007 21:56 |
| Komik Komik Komik (yorumsuz) | ultrAslan | Komik Resimler | 1 | 30-07-2007 16:56 |